Betalen

Uw CoolDeco factuur

Voor iedere bestelling in de CoolDeco webshop ontvangt u een factuur.  Op deze factuur staan uw bestelde artikelen en leveringskosten. U betaalt uw bestelling altijd op basis van deze factuur (betreft vooruitbetaling en geen betaling oprekening).
De factuur ontvangt u binnen 2 werkdagen ná plaatsing van uw bestelling in de CoolDeco webshop. 

 

Betaaltermijn

Uw bestelling betaalt u op moment van levering (contant aan de bezorger) of voorafgaand aan de levering middels bankoverschrijving. In geval van bankoverschrijving wordt de bestelling geleverd ná ontvangst van uw betaling.

 

Betaalmethode

Contante betaling kan alleen bij afhalen van uw bestelling in Heerlen. 

Bankoverschijving op basis van een factuur met de totale kosten. Vermeld bij de overschrijving het factuurnummer van uw bestelling. Een bankoverschrijving betreft een vooruitbetaling. Levering vindt plaats ná ontvangst van uw betaling.

Paypal op basis van een paypal factuur. De leverng vindt plaats ná ontvangst van uw betaling. Voor Paypal betaling worden extra kosten in rekening gebracht

In het CoolDeco bestelproces kunt u aangeven welke betalingsmethode uw voorkeur heeft. Gaat u de bestelling zelf afhalen dan kunt u als betaalmethode contant selecteren.
Wilt u uw bestelling laten bezorgen dan kiest u voor bankoverschijving of Paypal.
 Op de factuur staan de betaalmethode en –termijn aangegeven. 

 

Klik Bedrijfsgegevens voor de bankrekening informatie van CoolDeco.

 

Een vooruitbetaling uitgevoerd, maar u besluit uw bestelling te annuleren? Klik Bestelling annuleren voor meer informatie.