Plantenpotten - tuinpotten

Plantenpotten - tuinpotten

Grote plantenpotten, natuurstenen tuinpotten en oude vijzelpotten zijn een goede aanvulling op de vaste elementen in de tuin of op het terras.

De natuurstenen potten zijn in verschillende afmetingen, vormen en steensoorten verkrijgbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

De grote plantenpotten zijn echte eycatchers voor in de tuin of op het terrras. Met de grote diameter zijn deze potten ook geschikt voor uw favoriete boom of heester.
De grote vijzel potten brengen sfeer en gezelligheid op het balkon of in het interieur. Middels een Oase fonteinpompje in de vijzelpot brengt u het water tot leven voor nog meer sfeer en gezelligheid.
De oude voerpotten kunt u gebruiken als kleine plantenpot of bloempot waarin uw seizoensplantjes tot bloei komen. Ook in deze potten kunnen uitgerust worden met een Oase fonteinpomp.

 

LO_UNT_OASE_SALL_AINPNG_V1_kleurWilt u een unieke minivijver of waterornament maken met een van deze unieke potten? Wij leveren hiertoe ook bijpassende fonteinpompen en LEDverlichting van het merk Oase.
In de betreffende produktbeschrijving staat een verwijzing naar de geschikte fontein- of waterpomp.


Grote plantenpotten - tuinpotten

Grote natuurstenen plantenpotten, tuinpotten, buitenpotten en terraspotten geschikt voor bomen en kuipplanten.

Imposante handgehouwen terraspotten / plantenpotten / tuinpotten met ruime diameter, geschikt voor bomen of planten.

Minivijver potten - grote vijzels

Robuuste grote vijzels worden gebruikt als decoratieve minivijver of waterornament voor terras of balkon.

Overzicht: De stoere grote vijzels zijn uitstekend geschikt als decoratieve vijverpot of plantenpot voor uw tuin of terras .

 

 

Oude natuurstenen potten - kleine sierpotten

De stoere oude voerpotten van natuursteen hebben een brocante uitstraling en worden gebruikt als kleine plantenpot of minivijver.

De stoere drinkbakken zijn uitstekend geschikt als decoratie voor uw tuin of terras of te gebruiken als bloempot of minivijver.